perjantai 11. marraskuuta 2011

Kotoilua

Homing eli kotoilu
Aikaa vievät hommat, kuten hilloaminen, nostetaan uuteen kunniaan. Puutarhanhoito, käsityöt ja kotona oleilu lisäävät hyvinvointia. 

Kotoilu on kivaa! Kirjojen lukua, neulomista, ompelua, kodin sisustamista ja hoitoa, koirien kanssa olemista, leipomista, ruoan laittoa. On se niin mukavaa, että tämä ennen "nössöilynä" pidetty kotihiireily on nostettu muoti-ilmiöksi :)

Eilen valmistui vihdoin verhokappa makuu/vauvanhuoneeseen. Kangas on kirpparilta ostettu vanha lakana, jonka olen värjännyt kankaanpainantakurssilla lastalla siniseksi ja päälle painoin ankan kuvat. Ankan sabluunat piirsin ystävältä saadusta ankka-mobilesta.

Huovutus on ollut viime aikojen juttu. Olen jopa onnistuneesti huovuttanut pesukoneessa hahtuvasta tehtyjä varsitöppösiä vauvalle. Huovutuskuvien luominen on hauskaa, kun aloittaessa ei tiedä, mikä lopputulema on.

Nyt on vuorossa joulukoristeiden ja joulutekstiilien suunnittelua. Tupaan sopivan jJouluisen verhokapan löysin kirpparilta hintaan 1,80€ ja muutamia joulukuusen koristeita kuten -70 luvun joulupallot :) Periaatteena on, etten osta mitään uutta, vaan valmistan joulukoristeita kierrätysmateriaaleista itse tai vaihtoehtoisesti ostan kirpparilta, jos löytyy sopivaa halvalla. Saa nähdä mitä tuotoksia ehdin saada aikaan ennen vauvan syntymää.

Nyt pihalle keräämään riippakoivun oksia joulukransseja varten...

1 kommentti:

  1. Kotoilu on ihanaa. Sitä oon harrastanut jo monta vuotta ♥. Joskin viime aikoina tahti on mennyt slow -> high :D. Mutta siitäkin mä nautin vaan kovasti.

    VastaaPoista